O nama

Naša priča

Naša priča započela je 2015. godine na imanju od 130 hektara kada smo podigli prve zasade jabuke površine 20 hektara. U narednim godinama: 2017, 2018, 2019 i 2021 godine naši voćnjaci su se širili, tako da danas 50 hektara plodnog zemljišta pokriveno je stablima jabuke.


Naša jabuka predstavlja spoj tradicije i moderne tehnologije, jer je opremljena najnovijim sistemima za navodnjavanje i protivgradnom mrežom. Na imanju postoje dva jezera površine 10.000 metara kvadratnih, koja obezbeđuju dovoljnu količinu vode za navodnjavanje voćnjaka. Uz pomoć sopstvene meteorolološke stanice prate se svi parametri bitni za kvalitetnu proizvodnju.

Voćnjak

Voćnjak se nalazi u mestu Vodanj, opština Smederevo na 220 metara nadmorske visine. Ovo područje ima bogatu istoriju uzgoja voća, posebno jabuke i vinove loze. Specifična mikroklima ovog područja čini ga savršenim mestom za uzgoj voća, na samo 2 kilometra od reke Dunav i optimalno okrenutom prema Suncu.


Do našeg voćnjaka lako je doći zbog odlične logističke pozicije, budući da se nalazimo svega 5 kilometara od auto-puta E75, što olakšava transport i distribuciju naših proizvoda.

Hladnjača

Naša jabuka ponosi se modernom hladnjačom koju poseduje od 2023. godine, kapaciteta 3.000 tona.  ULO/DCA hladnjača omogućava nam da sačuvamo svežinu i kvalitet naših proizvoda, obezbeđujući tako najbolje uslove za skladištenje voća.

Unutar naše hladnjače nalazi se i savremeni pogon za proizvodnju visokokvalitetnih prirodnih sokova. Ovaj deo našeg poslovanja nam omogućava da vam ponudimo osvežavajuće i zdrave sokove od našeg sopstvenog voća, bez aditiva, konzervansa, veštačkih boja, bez dodate vode i šećera, garantujući prirodan ukus u svakoj čaši.